Recenzije smeštaja

Ovde možete naći recenzije raznog smeštaja u Grčkoj. Mi ćemo polako dodavati nove recenzije i nadamo se da ćemo vam pomoći pri donošenju odluke gde ćete letovati ove godine.

Leptokarija apartmani

Dafni plus je nadaleko čuvena vila u Leptokariji. Nalazi se na samo stotinak metara od mora, a neke od soba pružaju mogućnost da se sa njihovih terasa isto i vidi. U prizemlju vile nalazi se restoran u kome je omogućeno gostima da po želji uplate polupansion. Kvalitet usluge u restoranu kao i sama hrana su zavidnog kvaliteta. Ono što je posebno očaravajuće kod ove vile je izgled soba. To je već posebna priča koju će vam ispričati svaka od soba ponaosob. Svaka je posebna na svoj način, kako sam izgled soba tako i kupatila. Neke od soba imaju i stakleni deo plafona koji nocu omogucava predivan pogled na zvezdano nebo iznad vas. Svaka soba poseduje Smart Led TV od 32 inča. Svaki detalj u ovoj vili je urađen sa stilom i omogućiće vam da u potpunosti uživate u vremenu provedenom u njoj.

dafni plus apartmani grcka

Crystal Apartments predstavljaju potpuno nove mezonete koji su u prvobitnoj nameri trebali da budu luksuzno uređeni stanovi. U ovim apartmanima sve odiše luksuzom. Preko potpuno opremljene kuhinje koja se sastoji od potpuno digitalizovane ravne ploče i digitalne rerne , ogromnog frižidera pa sve do 32-dvo inčnog LED TV-a. U prizemlju se nalazi stilski urađena ugaona garnitura na rasklapanje, kuhinja i kupatilo. Spavaća soba koja je na spratu je nešto što svakako treba videti. Iznad velikog francukog ležaja nalazi se krovni prozor koji ce vam omogućiti sanjarenje uz mesečinu i zvezdano nebo pre nego što utonete u san. Ovi apartmani su verovatno najbolji smeštaj koji možete da nađete u Leptokariji.

crystal apartments leptokarija apartmani grcka

Klepsidra je vila koja se nalazi na samoj obali u delu Leptokarije sa najlepšom pešcanom plažom i prirodnom hladovinom. U ovoj vili se nalaze moderno opremljeni trokrevetni studiji. Deo njih pružiće vam direktan pogled na predivnu peščanu plažu i kristalno bistro more koje je zapljuskuje, a drugi deo pruža pogled na predivne obromke masivnog Olimpa. Blizina mora omogućiće vam ispijanje jutarnje kafe uz zvuke talasa i jedinstveni osećaj pogleda koji se gubi u daljini morske pučine. Ova vila je kao stvorena kako za one koji znaju da uživaju u svemu što odmor na moru može da pruži tako i za one koji bi da direktno iz sobe izađu na plažu.

klepsidra leptokarija apartmani grcka